Сериозни промени в живота си направиха Фики и Емрах Стораро, 

...
Сериозни промени в живота си направиха Фики и Емрах Стораро, 
Коментари Харесай

Новини от клана Стораро: Фики би шута на Пайнера, Емрах яхна кола за 200 бона

Сериозни промени в живота си направиха Фики и Емрах Стораро,  видя HotArena.


Двамата артисти разкриха в един и същи ден вести към себе си. Първи беше Емрах, който се похвали с подарък от татко си-  мощен автомобил на стойност над 200 хиляди лв. – най-новата облага в автопарка на фамилията. Возилото е особено избирано за 19-годишния  наследник на Тони Стораро. Емрах има шофьорска брошура от близо година и към този момент е натрупал стаж.

 Не такова беше ситуацията предишния февруари, когато артистът караше кола без удостоверение за ръководство на МПС.

 За разлика от Емрах, Фики е по-умерен със скоростите. Не по този начин стоят нещата с кариерата му. Певецът подхваща завой в музикалното си развиване и разгласи, че е напуснал Пайнер, писа „ България Днес “.

С обява в обществените мрежи Фики удостовери слуховете, които през последните седмици превзеха поп фолк средите.

 „ Приятели, след съвсем 9 години взаимна работа с „ Пайнер Мюзик “, пътищата ни се разделят по взаимно единодушие. „ Пайнер “ беше моята първа музикална компания, там се построих като експерт, постигнахме доста триумфи дружно, два пъти станах Певец на годината, издадохме дебютния ми албум и редица шлагери, участвах в турнета и огромни концерти... Но към този момент е време да стана по-самостоятелен, а и музикалната конюнктура в България доста се промени.  Благодаря на господин Митко Димитров и целия екип на „ Пайнер “ и телевизия Планета за всеотдайността, постоянно ще вардя топли усеща към тях! “, заяви огромният наследник на фолкидола Тони Стораро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР